fredag 9 mars 2012

12 timmar kvar till öppning. Vi kom just hem. Fötterna är typ nedgångna till fotknölarna (känns det som iaf), hjärnan är full av potatismos och konstiga franska vintermer- och distrikt. 
Några timmars sömn på detta och imorgon är vi tillbaka klockan 12:00 att premiäröppna nya

 Quality Hotel Expo

Det är tröttsamt, slitsamt och streesigt men också sjukt kul att få vara med om detta. Hur många gånger i sitt liv är man med på en öppning, från scratch. Från noll?!?
Idag har vi smakat av både viner och mat från BrasserieX menyn som den omnämda australienska köksmästaren Scott knåpat ihop med både kärlek och omsorg. Killen har dessutom tidigare kammat hem vinsten för Australiens bästa restaurang och nu är det vår tur att presentera hans mat för gäster. Till saken hör den att han är sjukt skrämmande. 
Det finns bara ett ord - respekt!

Vi är redan som en liten familj här på F&B avdelningen och imorgon kommer vi alla sättas på prövning. 
Bära eller brista, time will tell.. 


 Emma goes bananas
 Quality Break
 Bananer är aldrig fel
 Waynes coffebar
 Lizette & Fia
 Kongekrabbe Ponzu
 Torsk från Lofoten
 Bakt shoklade
Ryddnig i baren kvällen innan öppning.



Tror ni att vi hinner bli färdiga? 
-Vi hoppas det. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar